Доставките се извършват чрез куриерската фирма ЕКОНТ  в цяла България до вратата на клиента или до офис на куриерската фирма.

ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА ОСВЕН, АКО ИЗРИЧНО НЕ Е УПОМЕНАТО, ЧЕ ЗА ПОСОЧЕНИЯ АРТИКУЛ ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

При поръчки на стойност над 700,00 лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт ( не включва категория Тежести,Дъмбели,Пудовки,Настилки )

Поради спецификата на продуктите ( размери,обем, тегло) при финализирането на вашата поръчка в потребителската си кошница ще получите сумата на наложения платеж БЕЗ цената на Доставката !

Доставките се осъществяват в срок от 1 до 4 работни дни, като при направена коректна поръчка ще бъдете потърсени на оставения от вас телефонен номер или e-mail адрес за уточняване на всички детайли около получаването на поръчката Ви. ( цена на доставката, която дължите и деня в които ще бъде изпратена).

При несъгласие от ваша страна с детайлите по получаването на поръчката ви тя ще бъде отказана автоматично !

Събота, неделя и официалните празници се третират като неработни дни от гледна точка на превозвачите.

[sv_message_box icon=“lnr-bubble“ message=“В цената на уредите не е включен монтаж.“][sv_message_box style=“item-message-success“ icon=“lnr-hand“ message=“Плащането на стоките се извършва чрез наложен платеж при получаването на стоката.“][sv_message_box style=“item-message-warning“ icon=“fa-car“ message=“В случай на забавяне на вашата поръчка ще бъдете уведомени своевременно.“]