Показване на 2 резултата

Sanctuary Health е основана през 2002 г. и е известна като първокласния доставчик на латексни и еластомерни продукти. Компанията предлага широка гама от продукти като Comprefloss Flossbands, Super Bands, Loop Bands, Tubing with Handles, Balance Cushion, Gymball, Mini Ball, Hand Exerciser and Putty.
Производствената база е със седалище в Малайзия, който е един от водещите световни производители на естествен латекс и висококачествени продукти на базата на латекс.
Компанията получава своята ISO 9001: 2008 „Система за управление на качеството“ по отношение на производствения процес за фитнес продукти на базата на латекс. ISO сертификата е сертифициран от Deutche Quality System (“DQS”) GmBH от януари 2007 г.

Първи ленти без прах
Съдържанието на прах в продуктите на Sanctband е значително по-малко от другите марки, предлагани на пазара. Лентите без прах са по-удобни за използване и по-малко разхвърляни за потребителите.

Намален протеин
Произведено с помощта на технологията Sanctech, намалената протеинова функция във всички наши продукти помага да се намали честотата на латексната алергия.

Изключително издръжлив
Безопасност на продукта? Sanctband е преминал тестове за издръжливост от 10 000 участъка съгласно сертификацията на марката за безопасност на продуктите TUV GS. Това е доказано, че Sanctband се предлага с функции за безопасност с отлично удължение и разтегливост.

Екологичен
Производството на Sanctband включва вътрешна програма за зелена инициатива, където основни суровини се доставят близо до производствена база чрез използване на чиста форма на енергия. Всеки отделен продукт Sanctband се произвежда в съответствие с отговорни стандарти за управление на водите.

Благодарение на това продуктите на марката непрекъснато участват в събития от области като физиотерапия, здравеопазване, уелнес, спорт и фитнес; за провеждане на образователни семинари за най-новите упражнения, техники за рехабилитация и възстановяване и са предпочитаният избор сред професионалистите.