Показване на 9 резултата

Повече от три десетилетия SPIRIT FITNESS проектира и произвежда оборудване за упражнения с простата цел да предостави на клиентите най-висококачественото оборудване, което да им помогне да постигнат своите фитнес цели. Репутацията на SPIRIT FITNESS за надеждност и стойност са това, което винаги ги отличава от конкуренцията. Всички техни продукти се произвеждат в сертифицирани по ISO заводи за постоянно качество.

Има много компании, които произвеждат фитнес уреди, но малко са тези, които се съсредоточават върху стойността и детайлите, които ще намерите в различните серии кардио уреди на SPIRIT FITNESS.

Страстта на SPIRIT FITNESS винаги е била фокусирана върху иновациите, които подобряват изживяването на техните клиенти. SPIRIT FITNESS беше един от първите, които интегрираха вентилаторите за охлаждане в своите продукти; висококачествен вентилатор вече е стандартен за почти всички продукти на SPIRIT FITNESS. Те също така интегрират аудио високоговорители за MP3 плейъри в повечето от своите продукти. Причината номер едно хората да спрат да спортуват е от скука и те знаят, че ако сте малко по-удобни, ще тренирате по-дълго и ще постигнете фитнес целите си толкова по-бързо. Има много компании, които произвеждат фитнес уреди, но малко са тези, които се фокусират върху детайлите, които ще намерите в продуктите на SPIRIT FITNESS